Студенти ЖДТУ зібрали і передали 700 л води для 95 бригади

Shares

Вже незабаром десантники 1 батальйону 95 бригади відправляться з Житомира на передову. Частину їхніх потреб вдалося закрити завдяки допомозі студентів Житомирського державного технологічного університету, які на свій випускний замість квітів приносили воду для військових.

Зокрема, під час випуску 4 липня “спеціалісти” та “магістри” зібрали  400 л води і ще 300 л вдалося зібрати 11 липня “бакалаврам”. За словами голови студентської профспілки Владислава Савіцького, який теж цьогоріч закінчував вуз і був одним із ініціаторів акції, студенти та співробітники вузу зібрали 132 бутлі води та вирішили передати все бійцям 95 бригади.

“Це наші хлопці, земляки. Їхнім героїзмом захоплюється вся країна, тож ми зі своєї сторони засвідчили їм свою підтримку. У літній період безумовно потреба у воді найбільша. Я вдячний усім випускникам, які відгукнулися на прохання прийти на випуск не з квітами для викладачів, а з водою для захисиків. Вже плануємо, що на 1 Вересня запропонуємо студентам так само йти без квітів, а краще придбати за ці кошти для військовослужбовців крупи, чай, цукор, консерви. Це все на часі і більш важливіше, адже тисячі наших ровесників, чиїсь батьки, друзі продовжують захищати наш спокій”, – пояснює Савіцький.

Такій допомозі бійці дуже раді. Кажуть, що вода поїде на Схід разом з 1 батальйоном у Авдіївку, де наразі найбільш спекотно у всіх розуміннях цього слова. Капітан 95 бригади Олександр Левандовський відзначає, що житомиряни продовжують надавати волонтерську допомогу десантникам і особливо приємно, що молодь не стоїть осторонь подій в країні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */