Студентку ЖДТУ відзначили на обласному рівні за спортивні досягнення

Shares

В Житомирській облдержадміністрації відбулося нагородження стипендіатів у рамках комплексної програми «Молодь і родина Житомирщини». 20 представників талановитої молоді отримали грошові винагороди.

Привітали та вручили переможцям стипендії заступник голови облдержадміністрації Ярослав Лагута, директор департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Світлана Гресь, начальник управління освіти та науки облдержадміністрації Вадим Калінін, начальник управління культури облдержадміністрації Юрій Градовський.

«Сьогоднішні визнання має суспільству дати сигнал – ось наші найкращі та талановиті, надія та майбутнє нашої країни. Від вас залежить те, що буде мати Україна через 20 років і чи взагалі вона буде. Наснаги у подальших починаннях, невичерпної енергії і нових звершень», – Ярослав Лагута.

У номінації «за спортивні досягнення» стипендію  отримала Парфенюк Наталія –  студентка Житомирського державного технологічного університету, майстер спорту України, бронзовий призер чемпіонату Європи з самбо серед молоді 2015 року, багаторазова чемпіонка України з самбо.

 

Прес-служба Житомирського державного технологічного університету

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */