55-річчя Житомирського державного технологічного університету

Shares

Студентство та співробітники Житомирського державного технологічного університету 8 червня святкувало 55-річчя свого навчального закладу. З цієї нагоди підготували безліч заходів, які проводили у дворі вузу, а о 15.00 в обласній філармонії вони зібралися разом з викладачами, співробітниками і керівництвом ЖДТУ для урочистого відзначення цієї дати.

Під час однієї з перерв 35 студентів із різних факультетів влаштували танцювальний флешмоб, в якому поєднали різні танцювальні стилі та емоції. Свій виступ готували протягом місяця, тому репетиції доводилося чергувати з підготовкою до сесії. Саме тому, каже студентський проректор Анастасія Музичук, частина учасників “відсіялася” сама по собі.

Таке незвичне вітання до 55-річчя технологічного університету допомогла підготувати хореограф Олена Лотоцька. Дівчина відзначає, що жодних відборів не проводили і намагалися навчити танцювати кожного. Звичайно, трохи важче було з підготовкою хлопців, адже лише двоє з них мали танцювальний досвід. В будь-якому разі флешмоб вдався і неабияк потішив і учасників, і глядачів. З цікавістю захід сприйняли студенти іноземці, що навчаються в ЖДТУ.

Через годину після флешмобу спортивних студентів чекали медалі, грамоти і солодкі подарунки за участь у футбольному турнірі.  Ці змагання, що проводилися протягом минулого тижня,   також присвятили річниці вишу. Серед хлопців кращою стала команда гірничо-екологічного факультету, а кращі футболістки навчаються на факультеті обліку і фінансів. Саме їм і передали нагороди Анастасія Музичук та голова студентської профспілки Владислав Савіцький. За друге місце по результатам футбольних матчів команди отримали торти від голови студентської координаційної ради Олександра Шевчука.

Окремо на майданчику перед технологічним університетом в обідній час провели мотошоу за участю двох мотоциклістів. За їхніми трюками усі спостерігали затамувавши подих. Настя Музичук пояснила, що хлопців запросили виступити студенти ЖДТУ, які з ними дружать і знають про їх захоплення.

В рамках відзначення 55-річчя технологічного університету нагородили також переможців відеоквесту, що проводився напередодні. За результатами голосування користувачів у соцмережі перемогла команда факультету  інформаційно-комп’ютерних технологій  “Пупсіки”.

Прес-служба Житомирського державного технологічного університету

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */