Участь керівництва та студентів ЖДТУ в заходах до Дня Перемоги

Shares

В рамках відзначення 70-річчя перемоги над нацизмом у Європі в Житомирі провели ряд загальноміських заходів, до яких приєдналося керівництво, професорсько-викладацький склад і студентство Житомирського державного технологічного університету.

Зокрема, напередодні святкувань студенти відзняли ролик із вітаннями для ветеранів та своїми власними роздумами щодо подій 1941-1945 року, які назавжди змінили хід історії людства.

Безпосередню зустріч ветеранів організували у стінах ЖДТУ  ректор університету Петро Мельничук спільно із головою студентської  профспілки Владиславом Савіцьким. Такі заходи у вузі вже стали традиційними. Для поважних гостей накрили святковий стіл із частуваннями, підготували концертну програму та подарунки, а по завершенню студенти змогли поспілкуватися з ветеранами.

В день пам’яті та примирення представники технологічного вузу взяли участь у покладанні квітів до могил та монументів загиблих у період Другої світової війни та після завершення бойових дій.

Безпосередньо в День Перемоги 9 травня викладачі ЖДТУ,  проректор Віктор Євдокимов, студентський ректор Сергій Цвяк разом зі студентськими деканами, голова профспілки Владислав Савіцький зі своїм колективом прийшли на мітинг-реквієм до Монумента Слави, де   з усіма присутніми створювали «живий мак пам’яті», дякували ветеранам за їх подвиг і збережений на довгі роки мир в Україні. Разом з представниками влади міста та області, громадськістю, військовослужбовцями і священнослужителями, делегати Житомирського державного технологічного університету покладали квіти до Монументу та вшановували пам’ять усіх героїв українського народу – «Пам’ятаємо. Перемагаємо».

Прес-служба Житомирського державного технологічного університету

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */