Студенти Житомирського технологічного університету змагалися за квиток у фінал «Конкурсу талантів»

Shares

Новий проект ГО «Єдиний Житомир» набирає обертів і 7 травня свої таланти на сцені Палацу культури демонстрували студенти Житомирського державного технологічного університету.

Багатьох з них звикли бачити на університетській сцені під час різноманітних культурних заходів, однак подібний концерт, за результатами якого обирали учасників для наступного етапу, молодь давала вперше. Демонстрували свої співочі таланти, танцювальні постановки та акторську майстерність. Не залишили поза увагою і нинішні події в країні, що знайшли відображення у номері з використанням національної символіки, вишиванок й камуфляжних костюмів.

Усі учасники «Конкурсу талантів» від ЖДТУ виклалися на повну, тому журі віддало їм одразу кілька квитків до фіналу проекту. Зокрема, своїми талантами глядачів вражатимуть ще раз Євген Кравчук, Ірина Шевчук, Надія Яковенко, Руслан Красовський і колектив студентського театру.

До слова, у фіналі їм доведеться змагатися із не менш талановитими колегами із інших навчальних закладів міста. Наразі участь в проекті вже взяли студенти коледжу бізнесу і права, на черзі агроуніверситет та ЖДУ ім.І.Франка.

Організатори проекту переконані, що талановитих студентів у Житомирі вистачає і для когось участь в конкурсі це можливість проявити себе і повірити у власні сили.

 

Прес-служба Житомирського державного технологічного університету

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */