Студенти Житомирського державного технологічного університету протягом тижня здавали кров

Shares

В Житомирському державному технологічному університеті пройшла акція «Стань донором – врятуй життя», протягом тижня студенти ЖДТУ здавали кров в Обласному центрі крові та на прохання працівників центру студенти здавали плазму крові, оскільки її було критично мало.

Перш, ніж піти на обстеження, студенти вислухали невеликий інструктаж, де їм пояснили для чого потрібно здавати кров, за яких умов це можна робити і яким способом.

“Переживання, які були на початку не підтвердились. Було майже не боляче.Зараз почуваю себе добре, не чудово, звичайно. Невеличка слабкість присутня. Але я обов’язково прийду здавати кров ще раз” — ділиться враженням студентка факультету інформаційно-комп’ютерних технологій Строй Катерина.

Дуже розчарувались студенти-першокурсники, які не змогли взяти участь в акції через неповноліття, але запевнили, що наступного року обов’язково долучаться до акції.
Після переливання крові всі студенти залишились задоволеними собою і радими, що можливо таким своїм вчинком врятують комусь життя.

Довідка:

Акція «Стань донором – врятуй життя» проводиться в Житомирському державному технологічному університеті щорічно. Кожного разу кількість донорів зростає

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */