До 15-річчя ГЕФу студенти ЖДТУ влаштували конкурс на «Краще селфі з викладачем»

Shares

У травні гірничо-екологічний факультет Житомирського державного технологічного університету святкуватиме своє 15-річчя, але готуватися до цього ювілею  усі почали завчасно.

Зокрема, протягом квітня у соціальній мережі на сторінці ГЕФу триває голосування «лайками» за світлини   у рамках конкурсу «Краше селфі з викладачем». Студенти у навчальних аудиторіях, на коридорах чи у подвір’ї вузу просять виклдачів сфотографуватися з ними, а потім з цих фото оформлюють привітання факультету. Деякі викладачі встигають на студентських «селфі» засвітитися по кілька разів і кажуть, що не відмовляють у такому проханні нікому.

Також студенти можуть представляти свою поетичну творчість на конкурс «Вірш про ГЕФ». Втім, обов’язкова умова, аби в обох конкурсах учасники не забували, що все це роблять спеціально до Дня факультету, тому використовують таблички із назвами груп, абревіатуру «ГЕФ» та назви спеціальностей і термінів, які вивчають на різних предметах.

Відзначимо, що в квітні студенти гірничо-екологічного приєдналися до загальноуніверситетської акції «Врятуй життя – стань донором», а також висадили на території ЖДТУ 86 саджанців магонії, туї, самшиту, спіреї, ялівцю і барбарису.

 

Прес-служба Житомирського державного технологічного університету

cz8KFbOgjQQ o71duIbzSGU 6B5fUgOZLtA CfMzAAyvE30

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */