Студентів ЖДТУ відзначили за організацію концертів на підтримку хворої школярки

Shares

Протягом березня-травня в Житомирі провели ряд благодійних заходів, під час яких збирали кошти на лікування одинадцятикласниці Ольги Дацької.

Серед організаторів  і учасників цих концертів були й студенти та представники органів студентського самоврядування Житомирського державного технологічного університету, які разом зі своїми колегами з інших вузів зуміли зібрати для Ольги близько 30 тисяч гривень

Перший концерт провели  у ЗОШ № 30, потім  у ЖДТУ, інституті медсестринства, агроуніверситеті, а заключний виступ і підбиття підсумків відбулося вже на сцені Житомирського державного університету ім.І.Франка.

За  дорученням голови Житомирської обласної ради, в.о.  житомирського міського голови, голови громадської ради та Житомирської облдержадміністрації орагнізаторам та учасникам концертів вручили подяки «За активну громадську позицію, участь в організації та проведенні благодійного концерту на підтримку Ольги Дацькової».

Таку відзнаку від представників влади отримав голова профкому Житомирського державного технологічного університету Владислав Савіцький, співак Євген Кравчук і творчі колективи вузу, які брали участь в концертах.

Попереду в 17-річної Ольги Дацькової курс лікування, але понад усе вона хоче вступити до омріяного вузу. Допомогти втілити ці  плани дівчині може  кожен, переказавши кошти  на картку мами  5168 7572 3176 2412 (ПриватБанк).

Прес-служба Житомирського державного технологічного університету

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */