Діти з Потіївської школи-інтернату презентували свою виставку в ЖДТУ

Shares

В рамках святкування 15-річчя гірничо-екологічного факультету 12 травня у Житомирському державному технологічному університеті відкрилася виставка робіт  вихованців  Потіївської спеціалізованої школи-інтернату.

З цієї нагоди діти підготували багато нових робіт та навіть подарунки для факультету-іменинника. У школі-інтернаті навчаються діти з вадами опорно-рухового апарату, але це не заважає їм проявляти усі свої творчі таланти.

Пересвідчитися в цьому можуть  відвідувачі виставки і в першу чергу студенти та співробітники ЖДТУ. На їх розсуд юні майстри представили вироби ручної роботи – вишивку бісером та хрестиком, орігамі, ляльки—мотанки, картини в техніці квілінг, елементи оздоблення інтер’єру, декоративні речі.

Оглянувши експозицію, декан гірничо-екологічного факультету Володимир Котенко нагадав присутнім, що з цим закладом склалася гарна співпраця протягом усіх 15 років. Колектив ГЕФу провідує вихованців, дарує подарунки, організовує концерти. В свою чергу діти віддячують їм своєю теплотою і такими неймовірними та яскравими роботами.

Побував на заході й ректор Житомирського державного технологічного університет Петро Мельничук, який передав гостям цінні подарунки, іграшки, медичні препарати  та солодощі,  надані друзями вузу.

В свою чергу вихованці та керівництво школи-інтернату не залишили з пустими руками приймаючу сторону, подарувавши свої вироби та картину з вишитим гербом України.

 

Прес-служба Житомирського державного технологічного університету

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */