Студентський ректорат ЖДТУ отримав відремонтоване приміщення з власним дизайном

Shares

Відремонтоване, яскраве та просторе приміщення з’явилося у розпорядженні студентського активу Житомирського державного технологічного університету. Такий подарунок студенти отримали за багаторічну діяльність на благо вузу та з нагоди 12-річчя ЖДТУ у статусі університету.

Новосілля разом із ректором  ЖДТУ Петром Мельничуком, в.о. міського голови Житомира Любов’ю Цимбалюк та іншими поважними гостями студентський ректор Сергій Цвяк святкував 17 березня  спільно зі своєю командою – студентськими деканами факультетів і їх заступниками.

Петро Мельничук відзначив, що облаштувати кімнаті вдалося за місяць спільними  зусиллями. Дизайн розробили студенти самостійно, а усі підготовчі та будівельні роботи проводили спеціалісти. У тому, що в такій кімнаті у студентів з’являтиметься ще більше хороший ідей та сил на їх реалізацію, ректор не сумнівається. Він задоволений результатом і впевнений, що студентскьий ректорат ЖДТУ за 10 років свого існування, зумів свторити позитивний імідж навчальному закладу своїми здобутками на рівні країни та навіть за кордоном.

Сергій Цвяк, показуючи кімнату основного органу студентського  самоврядування технологічного університету, дякує в першу чергу керівництву вишу та всім небайдужим, хто підтримав ініціативу з окремим кабінетом для студентскього ректорату. Нові  столи та стільці, шафи, полички, поварбовані в яскраві кольори стіни  – про це навряд чи раніше могли мріяти попередники Цвяка на посаді студентского ректора.

У своєму вітальному слові Любов Цимбалюк подякувала викладацькому та студентському колективам ЖДТУ за багаторічну співпрацю і реалізацію соціальних проектів. Секретар міськради не виключає, що через кілька років представники органів студентскього самоврядування зможуть зайняти місця в органах місцевого самоврядування. Поки ж жартує, що не проти й сама працювати в такому модному та молодіжному кабінеті. Від себе Цимбалюк передала студентському ректорату подарунок – плазмовий телевізор, а також відзначила подяками за допомогу в реалізації проекту з озеленення міста співробітників технологічного університету.

З рук ректора подяки отримали Любов Цимбалюк та випускник ЖДТУ Дмитро Антонюк, який постійно підтримує усі починання рідного вузу.

Музичним подарунком для усіх став виступ студентского колективу “Акорд”.

DSCF7083 DSCF7093 DSCF7107 DSCF7108

Прес-служба Житомирського державного технологічного університету

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */