Студенти ЖДТУ вітали з Миколаєм вихованців дитбудинків та інтернатів

Shares

Напередодні новорічних свят та з нагоди Дня Святого Миколая студентський актив усіх факультетів Житомирського державного технологічного університету відвідав дитбудинки та інтернати області. Малим вихованцям закладів привезли подарунки, солодощі, фрукти і зіграли костюмовані вистави за сюжетами знайомих дитячих казок.

Студенти гірничо-екологічного факультету ЖДТУ спільно з активістами ГС «Час змін»  їздили вітати з новорічними святами і роздавати подарунки від Святого Миколая вихованцям будинку-інтернату в селі Потіївка.

З собою привезли гарний настрій і тепло, яким щиро поділилися з малечею, а також спілкувалися з ними та гралися.

«Ми ставили собі за мету підтримати маленьких хлопчиків і дівчаток, поспілкуватись, погратись із ними, подарувати подаруночки, — кажуть викладачка ЖДТУ Ірина Коцюба.  – Були вражені надто сумними очима маленьких діток. В тих очах було все — і страх, і віра, і надія на те, що їхнє життя таки зміниться на краще. Життя, яке прожили ці  дітлахи, ще дуже коротеньке, але, навіть, за такий короткий проміжок часу  вони вже встигли переконатися, що   не такі, як всі, що в них нема тата і мами. Маленькі мешканці цього сиротинця не раз бачили, як за парканом їхнього дитбудинку батьки вели своїх діток, цілували їх, купували їм подарунки».
Багато дітей різного віку розповідали гостям віршики, казки, співали пісні і щиро раділи присутності  молоді.  В свою чергу студенти вирішили неодмінно навідатися до малих ще неодноразово, аби разом гарно проевсти час і розділити радість.

Факультет економіки та менеджменту відвідав Тетерівський будинок-інтернат для хлопчиків.  Студенти привітали дітей виставою «Снігова королева», водили з ними хороводи і влаштовували цікаві конкурси.

Студенти  технологічного університету з факультету інформаційно-комп’ютерних технологій  дарували  маленьке свято  мешканцям дитячого будинку села Гришківці, організувавши для них святкову виставу «Колосок». Студенти ФІКТу провели багато конкурсів, пропонували дітворі розгадувати загадки, а  ті в свою чергу співали пісень і розповідали віршики.

Крім цього, студенти ФІКТу відвідали 23 гімназію в Житомирі, де так само вітали наймолодших  учнів та гралися з ними.

Факультет обліку та фінансів ЖДТУ не відставав від своїх колег і казковою виставою, конкурсами та розвагами створювали святкову атмосферу  в Житомирському дитячому розподільник «Сонячний дім».

Факультет інженерної механіки  святкував разом із малечею з Кмитівської спецшколи-інтернату. Там студенти організували концерт, роздали солодкі подарунки й побавилися з дітворою. Натомість  вихованці інтернату подарували  гостям картину, виготовлену власноруч.

 

Прес-служба Житомирського державного технологічного університету

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */