Студенти молодших курсів ЖДТУ вчилися будувати свою державу у грі «Справедливість»

Shares

Сплачувати податки чи ні? Як справедливо розподілити багатство? Чи чесно поводиться з вами держава, і як себе вести, якщо вона вас обманула? Чи потрібно брати більше у багатих і допомагати бідним?

 

На ці та інші  питання шукали відповіді студенти першого та другого курсів Житомирського державного технологічного університету під час гри «Справедливість» 11 грудня в офісі компанії “ІСМ Україна”.

 

Гра була розроблена викладачами креативної академії iWonder Києво-Могилянської бізнес-школи. Завдання гравців – побудувати максимально успішну державу, і при цьому досягти успіху як громадянин.

 

Учасники гри могли сплачувати податки, отримувати від держави допомогу, перевіряти стан бюджету і забирати власність у багатих. Держава (роль якої грали менеджери “ІСМ Україна”), в свою чергу, всіма силами намагалася наповнити бюджет, і іноді заради цього навіть намагалася обманювати гравців.

 

Гостями на грі були перший проректор Житомирського державного технологічного університету Оксана Олійник, декан факультету інформаційно-комп’ютерних технологій Андрій Морозов та заступник декана обліково-фінансового факультету Альона Лаговська, які після закінчення заходу поділилися з учасниками своїми спостереженнями.

Завершилася гра обговоренням філософських концепцій справедливості і аналізом того, наскільки справедливе суспільство вийшло у гравців.

Прес-служба Житомирського державного технологічного університету

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */