На усіх факультетах Житомирського технологічного університету обрали студентських деканів

Shares

У Житомирському державному технологічному університеті протягом минулого тижня на усіх факультетах обрали свої студентських деканів, а вже 9 грудня  мають визначитися із кандидатом на посаду студентського ректора. Відповідна процедура у вузі проходить щорічно і таким чином формується відповідальний та надійний орган студентського самоврядування з числа найактивніших претендентів.

Передбачено, що за рішенням делегатів груп – старост, студентський декан може залишитися на повторний термін.

Попередньо усі студенти, які виявили бажання скористатися можливістю очолити свій факультет, представили у соцмережах біографічні відомості про себе, а також розповіли про власні здобутки та успіхи безпосередньо у день виборів.

Отож, студентським деканам факультету обліку та фінансів став Олег Гаращук, на факультеті інженерної механіки більшість голосів отримав  Вадим  Наумчук, а   Олексій Федоренчик переміг на факультеті інформаційно-комп’ютерних технологій.  Третьокусниця Ольга Матвійчук була обрана деканом гірничо-екологічного факультету  і відповідно студентським життям факультету економіки та менеджменту тепер керуватиме Олег Ярощук.

Свої посадові обовязки з побажаннями гарної роботи усім п’ятьом передали їхні попередники – студентські  декани факультетів ЖДТУ 2013-2014 навчальних років.

До слова, окрім студдеканів, було також обрано і їх заступників і так само озвучено інформацію про цих помічників після голосування.

 

Прес-служба Житомирського державного технологічного університету

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */