Співробітництво між ЖДТУ та Краківським технологічним університетом

Shares

25 листопада 2013 р. співробітники відділу міжнародних зв’язків ЖДТУ у складі: начальник відділу – Мамрай В.В. та провідний спеціаліст – Байда М.В. в рамках робочого візиту до Краківського технологічного університету (Польща) зустрілися з проректором з навчальної роботи та міжнародних справ – проф. Даріушом Богдалом та начальником відділу міжнародних зв’язків – Естрелою Міхновською.

Даний захід став продовженням співпраці розпочатої у вересні 2013 р., коли відбулася перша зустріч представників університетів і було визначено основні напрямки співробітництва.

Під час даної зустрічі було підписано угоду про співпрацю між університетами, а також досягнуто домовленості щодо налагодження програми «подвійного диплому» за освітнім рівнем «Магістр» по одній із спеціальностей за галузями знань «Машинобудування та металообробка» та «Інформатика та обчислювальна техніка»/«Автоматика та управління».

В подальшому представники робочих груп відповідних факультетів/кафедр визначаться зі спеціальностями в рамках яких буде проводитися робота щодо узгодження навчальних планів, впровадження і реалізації програми «подвійного диплому».

KRK 1 KRK 2

 

Відділ міжнародних зв’язків

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */