Національна мережа трансферу технологій

Shares

Відбудеться сертифікаційний професійно-навчальний семінар-тренінг Національної мережі трансферу технологій (NTTN)

Організатори семінару – МОН України, Житомирський державний технологічний університет.

Мета семінару –навчити використовувати інформаційно-технологічну платформу NTTN як сучасний інструмент трансферу технологій.

Науково-дослідна частина

18 листопада 2013 року на базі Житомирського державного технологічного університету відбудеться сертифікаційний професійно-навчальний семінар-тренінг Національної мережі трансферу технологій (NTTN). Організатори семінару – Міністерство освіти і науки України, Житомирський державний технологічний університет.

Мета семінару – ознайомити співробітників вузу з досвідом вітчизняної і закордонної практики трансферу технологій, навчити їх використовувати інформаційно-технологічну платформу NTTN як сучасний інструмент трансферу технологій.

Учасники заходу дізнаються про сучасний досвід роботи мереж EEN, RTTN і NTTN, механізми роботи з клієнтами мережі трансферу технологій, отримають знання та методологію проведення технологічного аудиту, а також практичні навички підготовки профілів технологічних пропозицій для розміщення в мережах трансферу технологій. На семінарі будуть розглянути особливості трансферу в міжнародних мережах трансферу технологій. Наприкінці семінару кожний учасник отримає свідоцтво технологічного менеджера мережі NTTN.

18 листопада 2013 року ауд. 248  1000 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */