Ректор ЖДТУ взяв участь в X Гомельському економічному форумі

Shares

17 травня 2013 року делегація представників Житомирської області на чолі з головою обласної державної адміністрації Рижуком С. М. та у складі ректора ЖДТУ Мельничука П. П., директора інституту обліку і фінансів ЖДТУ Петрука О. М., взяли участь в X Гомельському економічному форумі, який відбувся в м. Гомель Республіки Білорусь. Загалом у форумі приймало участь близько 500  представників делегацій з 24 країн.

Під час роботи форуму учасники розглядали проекти що реалізуються на території Гомельської області у виробничій сфері, переробній промисловості, туризмі та багатьох інших галузях.

В ході візиту ректором ЖДТУ було підписано договір про співробітництво між ЖДТУ та Гомельським державним технічним університетом імені П.О. Сухого. Головними пунктами договору є: обмін досвідом роботи, інформацією щодо методики підготовки висококваліфікованих спеціалістів, обмін науковою та науково-методичною літературою, участь в конференціях, семінарах, які проводяться в Україні та Білорусії, навчання студентів на підготовчому відділенні, підготовка наукових кадрів через аспірантуру, докторантуру, робота над спільними дослідницькими проектами тощо.

DSCN2515 DSCN2596

image005 image008

Один коментар до “Ректор ЖДТУ взяв участь в X Гомельському економічному форумі”

  1. Судя по первому фото, белорусы прямо на таможне встречали…
    А конференц-зал, тоже, в “Сухого”, снаружи их здание так-себе выглядит. ЖДТУ – лучше…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */