В ЖДТУ відбулась олімпіада з предмета «Інформаційні технології»

Shares

На базі вищого професійного училища Житомирського державного технологічного університету відбулась обласна олімпіада з предмета «Інформаційні технології» для учнів ПТНЗ області, в якій брали участь представники з 26 навчальних закладів.

В ході олімпіади учасники виконували 3 види завдань: комп’ютерне тестування, практичні та творчі завдання. У роботі журі взяли участь завідувач кафедри інформатики та комп’ютерного моделювання ЖДТУ, к.т.н. Морозов Андрій Васильович і магістрант кафедри програмного забезпечення обчислювальної техніки Лєтошко Анна Ігорівна, які розробили комп’ютерну систему для проведення онлайн-тестів, що використовувалась під час олімпіади.

Переможцями та призерами обласної олімпіади стали:

  • І місце – Суйковський Кирило, учень ДНЗ «Житомирське ВПУ будівництва і дизайну»;
  • ІІ місце – Рибак Юрій, учень ПТУ № 4 м. Бердичева;
  • ІІ місце – Трояновський Дмитро, учень Житомирського професійного політехнічного ліцею;
  • ІІІ місце – Федоренко Павло, учень ДПТНЗ «Житомирський професійний технологічний ліцей»;
  • ІІІ місце – Камінський Олександр, учень вищого професійного училища Житомирського державного технологічного університету;
  • ІІІ місце – Василюк Вікторія, учениця Житомирського професійного ліцею сфери послуг.

Члени оргкомітету, журі обласної олімпіади з предмета «Інформаційні технології» відмітили високий рівень підготовки навчального закладу до проведення заходу; хорошу навчально-матеріальну базу; ґрунтовні знання, вміння та навички роботи на комп’ютері переможця та призерів олімпіади.

Під час проведення олімпіади викладачі ПТНЗ області відвідали та обговорили відкритий урок Пухальської А.А., викладача інформаційних технологій ВПУ Житомирського державного технологічного університету та поділилися досвідом з розробки та реалізації проектної технології на уроках інформаційних технологій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */