Налагодження співробітництва ЖДТУ з рядом підприємств м. Житомира

Shares

В Житомирському державному технологічному університеті, сектором організації працевлаштування студентів та випускників, активно проводиться робота по налагодженню зв’язків з підприємствами та організаціями м. Житомира, щодо можливості проходження практики студентів та їх подальшого працевлаштування .

22 березня 2013 року підписано договори про науково-виробниче співробітництво між Житомирським державним технологічним університетом та страховими компаніями міста Житомира, а саме, з Житомирською філією ПрАТ «СК ПРОВІДНА» та з ПрАТ «Страхова група «ТАС».

Головною метою підписання цих угод є організація співпраці між сторонами у таких напрямах як: можливість проходження практики студентами ЖДТУ з подальшим працевлаштуванням, проведення спільних заходів, проектів, у тому числі науково-дослідницького характеру, з урахуванням спільних інтересів тощо.

Таким чином, студентам буде надана можливість ознайомитися з діяльністю страхових компаній, та отримати навики, які вони зможуть використати в подальшому.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */