Студенти гірничо-екологічного факультету ЖДТУ на семінарі „Обладнання Ecosoft для підготовки води”

Shares

Студенти 3-4 курсів гірничо-екологічного факультету Житомирського державного технологічного факультету взяли участь у семінарі, який відбувся 14 березня 2013 року у актовій залі КП „Житомирпроект”.

Семінар проводився ТОВ „Акватерм-Житомир” спільно з компанією „Екософт” на тему: „Обладнання Ecosoft для підготовки води”. Компанія Екософт – це розробник та виробник обладнання підготовки води для найбільших українських підприємств харчової, фармацевтичної, легкої, хімічної, металургійної галузей та електроенергетики. Виробнича діяльність компанії ґрунтується на науково-дослідницьких та проектно-конструкторських розробках, які дозволяють удосконалювати сучасні технології водоочищення.

На семінарі обговорювалися проблеми якісної очистки води для  домашнього, комерційного та промислового призначення. Адже проблеми пов’язані з якістю води були і є дуже актуальними. Завдяки кругообігу води в природі загальний її об’єм на планеті залишається незмінним, але кількість джерел чистої, придатної до використання води постійно зменшується. Як майбутнім спеціалістам-екологам студентам було цікаво дізнатися про останні новітні технології та обладнання для очистки води від забруднювачів різного типу.

Також в рамках семінару були обговорені питання, щодо можливої подальшої співпраці Житомирського державного технологічного університету та компанії „Екософт”. Зокрема, піднімалися питання про можливість працевлаштування студентів в компанії. Відповідаючи на питання студентів, представник компанії розповів про вимоги, які ставляться до майбутніх спеціалістів-екологів.

Підсумовуючи результати зустрічі, студенти отримали роздатковий матеріал для більш детального ознайомлення з діяльністю компанії „Екософт”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */