Подаруй радість дитині!

Shares

26 грудня 2012 року напередодні Новорічних свят студенти гірничо-екологічного факультету завітали до вихованців Потіївської спеціалізованої загальноосвітньої школи-інтернату I-III ступенів. Такі поїздки стали традиційними для факультету і ось вже 12 років поспіль колектив та студенти дарують радість дітям.

Силами викладачів, співробітників та студентів ГЕФу були зібрані кошти на подарунки для дітлахів. Але головною подією для дітей стало новорічне дійство-вистава, яку підготували студенти груп: РР-37 – Толочко Роман, Коржик Артур, Анохін Михайло, Макаренко Лілія; РР-29, а саме Перегуда Олена, Досова Ірина, Палій Ольга та студентка групи ГГ-14 Похилько Ірина під керівництвом Кірейцевої Анни Вікторівни. Діти потрапили в чудову казку з дівчинкою Машею, яка по черзі зустрічалася з такими казковими героями як: Буратіно, Кіт Базиліо, лисицею Алісою, сірим вовком та Червоною Шапочкою, ну і звичайно ж Дідом Морозом та Снігуронькою. Малюки з захопленням спостерігали за всім, що відбувалося на сцені. Наприкінці вистави вихованці закладу порадували всіх присутніх піснями та віршами власного виконання. По завершенню свята всі діти отримали солодкі подарунки.

Студенти-учасники надовго запам’ятають щирі посмішки дітей та їх щасливі обличчя. В знак подяки діти подарували творчі роботи, зроблені своїми руками.

Адміністрація та учнівський колектив Потіївської спеціалізованої загальноосвітньої школи-інтернату I-III ступенів висловлюють щиру подяку керівництву та студентам гірничо-екологічного факультету ЖДТУ за багаторічну співпрацю, благодійну діяльність та організацію дитячих свят для дітей-інвалідів.

Давайте будемо уважнішими до тих, хто зовсім поруч і потребує допомоги!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */