Благодійний марафон “Разом за життя”

Shares

В Житомирі 1 лютого 2012 року стартував благодійний марафон «Разом за життя». Марафон проходив за ініціативи благодійної організації «Фонд допомоги онкохворим дітям «Разом за життя» та за сприяння керівництва області.

Житомирський державний технологічний університет також долучився до участі в марафоні. Силами профкому студентів та викладачів було організовано збір коштів для допомоги онкохворим дітям. Студентська молодь об’єдналася та доклала всіх зусиль заради єдиної мети – зібрати максимум коштів для відділення онкогематології Житомирської обласної дитячої лікарні. За час проведення благодійного марафону відбулося безліч ярмарків, аукціонів та були організовані місця для збору пожертвувань від жителів Житомирщини. Закінчився благодійний марафон гучним концертом у Житомирському академічному музично-драматичному театрі імені Івана Кочерги за участі зірок української естради.

Спільними зусиллями було зібрано на лікування онкохворих діток 278 546 гривень 12 коп. Майже всі кошти пішли на придбання ліків та проведення лікування дітей, родини яких не мали фінансової змоги боротися із недугою самостійно. Результатом стало 12 врятованих життів дітей, які ще вчора були тяжкохворими, а сьогодні вийшли на стежку повного одужання. І хоча вони ще потребують підтримуючих їхнє здоров’я препаратів – головна небезпека вже позаду.

Організатори марафону висловили щиру подяку усім, хто долучився до благодійної акції та нагородили грамотою голову профкому студентів ЖДТУ Кончаківського Анатолія Петровича!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */