1-ше місце у Відкритому Кубку ім. С.П. Корольова зі спортивного орієнтування

Shares

Вітаємо студента факультету інженерної механіки Нестеренка Віктора з 1-м місцем у Відкритому Кубку ім.С.П.Корольова зі спортивного орієнтування!

4 листопада 2012 року в місті Житомирі пройшов Відкритий Кубок імені Сергія Павловича Корольова зі спортивного орієнтування, проведений управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради спільно з тренерсько-викладацьким складом міського культурно-спортивного центру за підтримки Русецького Сергія Андрійовича та Ткачука Михайла Ілліча членів президії Житомирської обласної федерації зі спортивного орієнтування.

Учасниками змагань стали команда м. Вінниці, м. Коростишева, дві команди м. Житомира. На протязі двох днів показували свою майстерність 58 учасників у різних вікових групах.

Суддівське обслуговування здійснювала бригада суддів на чолі з Улановою Л.А., Майстром спорту Міжнародного класу зі спортивного орієнтування Русецьким С.А., тренером збірної України Пронтишевою Л.П. та Ткачуком М.І.  Цей вид спорту має великі можливості для розвитку у Житомирський області, де природні умови – чи не найкращі для спортивного орієнтування в Україні.

Студент групи ААГ-13-1 Нестеренко Віктор завоював 1 місце на дистанції суперспринт та в особистому заліку зі спортивного орієнтування! Нагороди спортсмен отримав з рук тренера збірної команди України зі спортивного орієнтування, майстра спорту Радянського Союзу зі спортивного орієнтування Людмили Павлівни Пронтішевої.

Вітаємо з перемогою та бажаємо міцного здоров’я і подальших спортивних перемог!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */