Навчальний рік

Вітаємо з новим навчальним роком!

Shares

Шановні студенти, аспіранти, викладачі та співробітники!

 

Сердечно вітаю Вас із Днем знань та початком нового навчального року!

День знань – особливе свято, що викликає хвилювання і трепет у душі кожної людини, незалежно від віку. Роки навчання в школі та університеті – це час, який пригадується з теплою ностальгією, це найяскравіші роки, веселі, насичені подіями і дуже плідні.

Особливо важливий цей день для тих, хто вперше переступить поріг студентської аудиторії – для наших першокурсників. Ви стали частиною великого дружнього колективу Житомирського державного технологічного університету! Ми раді прийняти Вас в свою велику родину і докладемо максимум зусиль для того, щоб роки навчання в ЖДТУ запам’яталися Вам яскравими, цікавими подіями, щоб кожен день, проведений в університеті, Ви проживали з користю для себе, дізнаючись нове і зміцнюючи віру у власні сили.

Тут Ви не лише отримаєте професійні знання та вміння, але й зможете розкрити свій творчий потенціал, реалізувати себе як особистість, стати гідними громадянами своєї країни. Саме від вас залежить, яким буде наше спільне майбутнє.

Особливу вдячність висловлюю професорсько-викладацькому складу та співробітникам університету за щоденну кропітку працю, мудрість і професіоналізм. На ваші плечі покладена величезна відповідальність за навчання і виховання молодого покоління. Виявляючи таланти і здібності молоді, збагачуючи їх цінними та необхідними у житті знаннями, Ви формуєте майбутнє нашої країни.

Нехай у кожного з нас вистачить сил і бажання творити, зростати та вдосконалюватися. У добру путь!

 

З повагою,

Ректор проф. П.П. Мельничук

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */