Курси підвищення кваліфікації у сфері бухгалтерського обліку

Курси підвищення кваліфікації у сфері бухгалтерського обліку

Shares

Центр післядипломної освіти Житомирського державного технологічного університету оголошує набір на курси підвищення кваліфікації у сфері бухгалтерського обліку:

  1. Навчання (перепідготовка) спеціалістів у сфері бухгалтерського обліку: програма включає питання з порядку ведення бухгалтерського обліку та оподаткування, підготовки звітності за окремими ділянками обліку. До навчальної групи запрошуються фахівці з бухгалтерського обліку, які працюють на посаді бухгалтера не менше 1-го року.
  2. Підвищення кваліфікації бухгалтерів: програма включає вивчення питань з оптимізації оподаткування в умовах адаптації норм цивільного та господарського права, а також положень Міжнародних стандартів фінансової звітності. До навчальної групи запрошуються фахівці з бухгалтерською освітою, які займають посади головного бухгалтера та заступника головного бухгалтера будь-яких підприємств, установ, організацій.
  3. Бухгалтерія приватного підприємця: програма включає питання з організації, реєстрації бізнесу, ведення бухгалтерського обліку та формування фінансової, соціальної, податкової та статистичної звітності відповідно до сфери діяльності. До навчальної групи запрошуються приватні підприємці – власники бізнесу та фахівці з бухгалтерською освітою.

Лекції та практичні заняття забезпечують 12 докторів економічних наук, професорів, практикуючих аудиторів та судових експертів Інституту обліку і фінансів Житомирського державного технологічного університету. Слухачі курсів забезпечуються нормативними та методичними матеріалами з питань бухгалтерського обліку та оподаткування.

Після закінчення курсів слухачі отримують свідоцтва встановленого державного зразка та рекомендацію від професорів кафедри бухгалтерського обліку щодо працевлаштування на посаді головного бухгалтера (для слухачів курсів визначених в п. 1,2).

Формування груп буде відбувати в зручний для слухачів час (денна та вечірня форми навчання, а також навчання у вихідні дні). Термін навчання становить три місяці, вартість  навчання 350-400 грн. в місяць.

Запрошуємо всіх, хто бажає підвищити свій професійний рівень в сфері бухгалтерського обліку і оподаткування та зайняти престижну бухгалтерську посаду.

Заявки приймаються за тел. (0412)240991, (0412)241949, за адресою: м. Житомир, вул. Чуднівська, 100, Центр післядипломної освіти ЖДТУ або за електронною адресою but@ztu.edu.ua та ostapchuk-a@ukr.net за 10 днів до початку курсів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */