Компанія «ТЕХНА»

Зустріч студентів ЖДТУ з представниками компанії «ТЕХНА»

Shares

6 квітня 2012 року в Житомирському державному технологічному університеті відбулася зустріч студентів факультету інженерної механіки та студентів факультету інформаційно-комп’ютерних технологій з представниками компанії «ТЕХНА».

Компанія займається встановленням устаткування для утримання бройлерів з автоматичним вивантаженням птиці. «ТЕХНА» має представництва в десяти країнах світу (Аргентині, Гватемалі, Греції, Казахстані, Китаї, Мексиці, Росії, Тунісі, Узбекистані), здійснює поставки в 14 країн. Сьогодні компанія «ТЕХНА» є визнаним лідером ринку. Девіз «ТЕХНА» – «Завжди на крок попереду». Цей девіз неможливо втілити в життя без висококваліфікованих співробітників, тому компанія приділяє велику увагу підбору персоналу, його подальшому навчанню, розвитку і професійному росту.

«ТЕХНА» надає своїм співробітникам комфортні умови праці та відпочинку: сучасне обладнання, різноманітні соціальні програми. Компанія піклується про розвиток і професійне зростання співробітників, забезпечуючи проведення різноманітних курсів та тренінгів.

Мета зустрічі полягала у наданні студентам можливості проходження практики на даному підприємстві з подальшим працевлаштуванням. В ході зустрічі представник компанії надав інформацію про діяльність компанії та запропонував студентам можливі вакансії. Крім того, під час зустрічі були обговорені питання подальшої співпраці з даним підприємством.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */