Навчання/стажування за кордоном за програмою МОНмолодьспорту

Навчання/стажування за кордоном за програмою МОНмолодьспорту

Shares

МОНмолодьспорт на виконання «Положення про навчання студентів та аспірантів, стажування наукових і науково-педагогічних працівників у провідних вищих навчальних закладах та наукових установах за кордоном» від 13 квітня 2011 р. № 411, оголошує конкурс з відбору на навчання/стажування студентів, аспірантів та наукових і науково-педагогічних працівників у провідних ВНЗ та наукових установах за кордоном у 2012 році.

Впродовж найближчого часу відділом міжнародного співробітництва буде проведено презентацію, щодо особливостей участі в даному конкурсі.

Нормативні документи:

  • Постанова КМУ «Питання навчання студентів та аспірантів, стажування наукових і науково-педагогічних працівників у провідних вищих навчальних закладах та наукових установах за кордоном»;
  • Наказ від 20.03.2012 № 313, щодо оголошення конкурсу з відбору на навчання студентів і аспірантів та стажування наукових і науково-педагогічних працівників у провідних вищих навчальних закладах та наукових установах за кордоном у 2012 році, а також затверджено склад конкурсної комісії та примірні форми документів, які подаються претендентами для участі у конкурсі;
  • Наказ від 20.03.2012 № 314, щодо затвердження переліку провідних вищих навчальних закладів та наукових установ за кордоном для навчання студентів і аспірантів та стажування наукових і науково-педагогічних працівників у 2012 році.
  • Перелік пріоритетних напрямів освіти і науки щодо навчання студентів та аспірантів, стажування наукових і науково-педагогічних працівників у провідних вищих навчальних закладах та наукових установах за кордоном у 2012 році.

 

Джерело – Міністерство oсвіти і науки, молоді та спорту України

Відділ міжнародних зв’язків

Один коментар до “Навчання/стажування за кордоном за програмою МОНмолодьспорту”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */