Приітання декана ГЕФ Котенко Володимира Володимировича з 11 річницею факультету

Нашому Гірничо-екологічному факультету виповнилось 11 років!

Shares

Весь цей час був наповнений плідною працею, подіями та перемогами. І сьогодні можна з гордістю сказати, що наш факультет завдяки своєму науковому потенціалу та якості підготовки фахівців здобув авторитет серед інших факультетів і відіграє дуже важливу роль у науковому, навчальному, культурному і спортивному житті університету.

Наш факультет – це факультет майбутнього, який відповідає вимогам сьогодення, це творчий колектив, у якому цінують особистість та творчість кожного викладача та студента, панують культ знань і освіти, який сприяє самореалізації кожного, творенню високоосвіченої, національно-свідомої особистості, здатної незалежно мислити і діяти згідно принципів добра.

Наші правила – довіра та повага до викладачів та студентів.

Наша мета – формування справжнього фахівця, надання сучасної освіти, постійне підвищення якості навчального процесу шляхом впровадження новітніх технологій, здійснення наукової діяльності із залученням високопрофесійних фахівців та обдарованих студентів, розвиток інтелектуальних здібностей та плекання талантів.

Ми пишаємось нашим професорсько-викладацьким складом, який приваблює високим рівнем знань, об’єктивним оцінюванням, творчим підходом до навчально-виховного процесу. Всі викладачі нашого факультету – люди високого професіоналізму, і нас об’єднує не тільки досконале знання фаху, а й велика любов до університету.

Наукові досягнення наших кафедр, їх вміння вирішувати складні, але дуже цікаві завдання відомі і визнані не лише у нашій країні, а й за кордоном.

Характерними рисами сучасного студента факультету є не лише висока інтелектуальність, але й готовність до постійного самовдосконалення, творчий підхід до будь-якої справи – навчання, участі у олімпіадах, творчих конкурсах та спортивних змаганнях. Тому вже кілька років поспіль студенти нашого факультету є переможцями олімпіад з екології, розробки родовищ корисних копалин, іноземної мови та спартакіади ЖДТУ.

Для того, щоб відповідати сучасним вимогам технічного прогресу, наші випускники мають бути спроможними постійно поповнювати та удосконалювати свої знання. Ми пишаємось тим, що ми не розчарували наших випускників, тому що на них завжди сталий високий попит у самих різних галузях народного господарства.

Я бажаю всій нашій родині, нашому передовому гірничо-екологічному факультету подальшого процвітання, нового поповнення талановитою молоддю, плідної праці, міцного здоров’я та щасливої долі, щоб наші серця постійно наповнювались гордістю та любов’ю до нашого факультету!

Декан ГЕФ,
доц. Котенко В.В.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */