Проект «Молоді та енергоощадливі» (Young Energy Savers)

Публічна презентація пілотного проекту «Молоді та енергоощадливі»

Shares

За ініціативи Міського голови Дебой В.М. 23 вересня 2011 р. у Житомирі пройшла Публічна презентація пілотного проекту «Молоді та енергоощадливі» (Young Energy Savers). Проект підтриманий Нідерландським енергетичним агентством, Державним агентством з енергоефективності та енергозбереження України.

Метою проекту є навчання дітей ощадливому користуванню енергоресурсами та впливу їх на батьків, громадськість міста у вирішенні проблеми енергоощадливості.

О 13:00 в обласному музично-драматичному театрі ім. І. Кочерги відбулася публічна презентація проекту за участю дітей 4-х класів ЗНЗ міста, педагогічних працівників, керівників навчальних закладів, батьків, студентів-волонтерів гірничо-екологічного факультету Житомирського державного технологічного університету.

Управління освіти Житомирської міської ради 06.10.2011 року оголосило подяку Мяновській Марії Броніславівні, старшому викладачу гірничо-екологічного факультету ЖДТУ за співпрацю з розробки та впровадження комунікаційної стратегії підвищення рівня енергоефективності в Україні та за активну участь у публічній презентації Україно-Голандського проекту.

Публічна презентація пілотного проекту «Молоді та енергоощадливі» (Young Energy Savers)            Подяка Мяновській Марії Броніславівні

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */