Посвята в першокурсники студентів Житомирської політехніки

Shares
У Державному університеті «Житомирська політехніка» відбулася посвята першокурсників, що була організована органами студентського самоврядування. Цього року студенти підготували тематичну програму під назвою «Ріо проти Техасу».

Зазвичай таку подію проводимо у вересні, проте рішенням студентського ректорату, на підтримку студентів інших закладів вищої освіти та молоді, які постраждали від ворожих атак у визначені вересневі дні для посвяти, захід було відтерміновано. Водночас, ми віримо, що молоді важливо спілкуватися, наповнюватися позитивними емоціями, теплом нових зустрічей та створювати атмосферу студентського життя. Сьогодні незабутні емоції дарували студенти старших курсів для першокурсників. Посвята відбулася очима студентів!
У програмі взяли участь творчі гуртки Центру культури студентської молоді, виступив запрошений студентський гурт «Прірва», були проведені конкурси, флешмоби та інші активності. Для всіх охочих залишити на згадку про цей день яскраві спогади була облаштована тематична фотозона, а по завершенню – відбулося фаєршоу від наших гостей шоу-проєкту «Міраж». Традиційно всі присутні першокурсники промовили студентську присягу.
На початку посвяти органи студентського самоврядування оголосили волонтерський збір коштів на підтримку Сил оборони України. Зібрані кошти будуть спрямовані на ремонтний комплект для одного з військових підрозділів. Така ініціатива є важливою не лише з точки зору допомоги нашим захисникам, а й як спосіб виразити вдячність за можливість здобувати освіту і жити на рідній землі. Запрошуємо долучитися родину Житомирської політехніки до волонтерської ініціативи нашого студентства!
Позитивні емоції та підтримка одне одного зараз є важливими, як ніколи. У ці складні часи кожна зустріч і захід допомагають молоді об’єднуватися, зберігати стійкість і віру у майбутнє, завдячуючи нашим оборонцям, які щодня виборюють мирне небо над нами!
Ще раз вітаємо наших першокурсників у родині Житомирської політехніки!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */