Студенти Житомирської політехніки взяли участь у другому етапі першості України з командного програмування 2024 року

Shares

20  жовтня відбувся другий етап першості України з командного програмування 2024 року. Організаторами виступили Алготестер разом з Львівським національним університетом імені Івана Франка. До участі були запрошені студентські та учнівські команди у складі трьох учасників (може бути четвертий запасний учасник), які є представниками одного закладу освіти. Ці змагання є найбільшою студентською командною олімпіадою з програмування.

У змаганнях взяли участь 242 команди з 25 областей, що розбиті на 4 регіони України. Житомирську політехніку представляли здобувачі освіти факультету інформаційно-комп’ютерних технологій, які навчаються за освітніми програмами «Інженерія програмного забезпечення», «Комп’ютерна графіка та розробка ігор».

ZPSU_TinyDevelopers_KPD, тренер Тетяна Вакалюк.

  • Каліновський Дмитро, група ІПЗ-22-3
  • Парфенюк Олександр, група ІПЗ-23-5
  • Діжа Олексій, група ІПЗ-24-3

ZPSU_L, тренер Віталій Левківський

  • Жданюк Михайло, група КН-21-1
  • Кочубей Костянтин, група ІПЗм-24-1
  • Мандрик Олександр, група КН-21-1

Основний турнір олімпіади триває п’ять годин під час яких учасники розв’язують завдання по програмуванню. З метою прозорості оцінювання виконаних завдань вони перевіряються програмною платформою в автоматичному режимі.

Команда ZPSU_TinyDevelopers_KPD зайняла 22 місце з 242 учасників, ZPSU_L  – 132 місце.

При цьому команда ZPSU_TinyDevelopers_KPD зайняла 13 місце саме серед університетів, в північному регіоні команда зайняла 5 місце, і у Житомирі вийшла абсолютним лідером – 1 місце.

За результатами першого етапу змагань одна наша команда –ZPSU_TinyDevelopers_KPD, запрошена до третього етапу олімпіади.  Третій тур  є очним і буде проходити територіально у Львові.

Бажаємо студентам успіхів в наступному турі олімпіади!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */