Відкрита лекція докторанта кафедри механічної інженерії на тему «Як 3D друк змінює виробничий процес»

Shares

1 жовтня 2024 року докторант кафедри механічної інженерії Вадим Орел провів відкриту лекцію на тему «Як 3D друк змінює виробничий процес» для здобувачів всіх рівнів вищої освіти та викладачів факультету комп’ютерно-інтегрованих технологій, мехатроніки і робототехніки.

Вадим Орел в своїй лекції розкрив ряд актуальних питань, щодо впливу адитивних технологій 3D друку на традиційні субтрактивні технології.

Показано в цілому тенденції використання адитивних технологій на різних етапах виробництва, розкриті питання обмежуючих факторів масштабування адитивних технологій.

В лекції окреслено різні технології та обладнання для реалізації 3D друку, сфери застосування адитивних технологій, переваги та недоліки FDM, SLA та SLS технологій 3D друку.

Здобувачі вищої освіти спеціальностей 131 «Прикладна механіка», 133 «Галузеве машинобудування», а також інших спеціальностей факультету під час лекції також мали можливість ознайомитися з рядом техніко-економічних показників адитивних технологій та перспективами і проблемами використання композиційних матеріалів в адитивних технологіях.

Після завершення лекції студенти та викладачі мали можливість поставити запитання та взяти участь у дискусії з лектором.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */