Представниця студентського самоврядування Житомирської політехніки на Українському форумі якості освіти

Shares

25-26 вересня в місті Києві відбувся другий Український форум якості освіти в якому взяла участь студентський проректор Анастасія Данильченко.

Протягом форуму учасники мали можливість відвідати панельні дискусії за участі різноманітних представників ЗВО, де обговорювалися актуальні питання щодо покращення освіти України. Окрім цього, відбулося представлення позитивних практик та обмін досвідом задля спільного розвитку.

Не менш важлива панельна дискусія була на тему «Тренінгова програма UAS QA Pool» за участі представників Української асоціації студентів, де учасники мали можливість більше дізнатися про мету проведення тренінгів задля залучення студентів до покращення освіти України у ролі експерта Національного агенства із забезпечення якості освіти.

Цьогорічний форум можна назвати історичним, адже було зібрано близько 800 представників ЗВО, де кожен мав можливість висловити свою думку, задати питання та поспілкуватися із спікерами на важливі теми освіти.

Результат форуму – це підняття запалу до продовження розвитку та актине залучення молоді України до спільної мети. Саморозвиток задля розвитку України!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */