Команда розробників наукового гуртка PolyHub Житомирської політехніки перемогла на всеукраїнському хакатоні Green Future Hackathon!

Shares

21-22 вересня в м.Київ відбувся хакатон, присвячений розробці інноваційних рішень у сфері енергетики та енергоефективності в межах Європейського Зеленого Курсу (EGD). Green Future Hackathon організований Українською академією лідерства у співпраці з Radar Tech за підтримки Програми сприяння громадській активності «Долучайся!», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID), а також Ukraine-Moldova American Enterprise Fund у партнерстві з Держенергоефективності України.

Протягом двох діб команди учасників працювали над розробкою IT-рішень щодо енергоефективності та енергозбереження під менторством експертів з енергетики та Європейського Зеленого Курсу (EGD).

Житомирську політехніку представляла команда наукового гуртка PolyHub у складі:

  • Регенель Тимофій, студент групи ВТ-22-2; 
  • Фоменко В’ячеслав, студент групи ВТ-22-2; 
  • Штиль Михайло, студент групи ІСТ-22-1; 
  • Корнійчук Домінік, студент групи ІВТК-4; 
  • Романішина Валерія, студентка групи ІПЗк 23-1; 
  • Матвєєв Костянтин, викладач кафедри комп’ютерної інженерії та кібербезпеки; 
  • Фуріхата Денис, викладач кафедри комп’ютерних наук.

Науковий гурток PolyHub та Інноваційний хаб Житомирської політехніки представляла команда молодих розробників, дизайнерів та спеціалістів у сфері енергетики та автоматизації. У ході плідної роботи та експертних консультацій за два дні команда розробила веб-платформу, що надає всі доступні шляхи розв’язання проблем у сфері енергетики. Основними функціями інноваційної розробки стали можливість добирати вузькоспеціалізовані релевантні рішення до кожної конкретної проблеми, а також підбирати експертні рекомендації та критерії енергоефективності помешкань і підприємств. 

За успішну реалізацію та представлення свого проєкту команда наукового гуртка PolyHub здобула друге призове місце та фінансову винагороду в розмірі 75 тис. грн. 

Всі набуті знання, навички та отримані ресурси команда планує спрямувати в розвиток розробницької діяльності наукового гуртка PolyHub, який спеціалізується на напрямках озеленення, екології та інших.


Приєднуйся до спільноти Інноваційних лідерів, щоб проводити подібні хакатони та конкурси в Житомирській політехніці, створювати інноваційні продукти і драйвити стартап-рух.

Реєструйся за посиланням

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */