Запрошуємо студентів долучитися до міжнародного «ДІАЛОГ СТУДЕНТСЬКОЇ ЄДНОСТІ: Україна та Литва»

Shares

Запрошуємо представників студентського самоврядування та студентських лідерів Житомирської політехніки долучитися до  значущого і перспективного міжнародного проєкту «Діалог студентської єдності:  Україна та Литва». Цей проєкт реалізується Українською асоціацією студентів спільно з  Литовським національним студентським об’єднанням.

Основною метою цього проєкту є зміцнення співпраці органів студентського  самоврядування в напрямку розвитку студентських ініціатив, спрямованих на подолання  негативних наслідків війни. 

У межах реалізації цього проєкту, учасників очікує ряд заходів, спрямованих на  обмін досвідом щодо розвитку структур студентського самоврядування в закладах вищої  освіти України та Литви на різних рівнях. Також передбачається обговорення питань  якості освіти та впровадження власних ініціатив під час зустрічей з представниками  Міністерства освіти та науки України, Міністерства молоді та спорту України,  Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти, а також інших організацій,  які діють у студентському середовищі. Додатково буде відбуватися обговорення  можливостей спільної роботи над майбутніми проєктами як в Україні, так і за її межами. 

Період проведення обміну: з 19.10.2024 по 26.10.2024 рр. 

Місце проведення: Україна, м. Вінниця та м. Київ 

Мова заходу: англійська 

Дедлайн подання заявок: 28 вересня 2024 р. 

Умовами проєкту передбачено повне фінансування проживання та харчування

Реєстрація представників студентського самоврядування студентських лідерів доступна за посиланням

Звертаємо вашу увагу, що перевага при відборі учасників надається студентам  закладів вищої освіти, органи студентського самоврядування яких є колективними  членами Асоціації. З переліком колективних членів можна ознайомитися на нашому сайті

Долучайтеся до проєкту, що сприятиме розвитку  студентського руху України та його євроінтеграції!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */