Тренди індустрії гостинності на Міжнародному експофорумі ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу FORECH

Shares

17 вересня 2024 року відбулася поїздка студентів 1 курсу спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа» та 242 «Туризм і рекреація» на Міжнародний експофорум ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу FoReCH у м. Київ.

Наймасштабніша виставка FoReCH вже багато років є комунікаційним майданчиком та виставкою ефективних рішень для індустрії гостинності. Виставка задає тренди руху індустрії гостинності шляхом презентацій новітнього обладнання, технологій, послуг та рішень, а також обміну досвідом відкриття та управління бізнесу в секторі HoReCa.

Основні складові успіху FoReCH – участь у виставці лідерів ринку, професійна аудиторія відвідувачів, найкращі пропозиції ринку для готелів та ресторанів, конструктивне спілкування та актуальна ділова програма.

На FoReCH відбувається демонстрація не тільки продукту, але й його можливостей, реалізується багато проєктів спільно з кращими українськими та світовими спікерами та шефами, які задають високий рівень для креативних ідей. Структура FoReCH складається з основних тематичних напрямків, що дозволяє одночасно і максимально охопити всі аспекти розвитку галузі HoReCa в Україні та світі.

Відвідуючи виставку, здобувачі вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» та 242 «Туризм і рекреація» разом з викладачами Людмилою Горшковою та Діною Ярмолюк, мали змогу побачити не лише продукт, який пропонується, але і його можливості.

Зокрема, студенти познайомилися з процесами:

  • випікання хлібобулочних виробів у конвекційній печі Retigo vision (Чехія);
  • одночасного приготування декількох страв у пароконвектоматі E Rational iCombi Pro (Україна);
  • скуштували натуральні рідкі і розсипні фруктові чаї і сиропи Bon Classic (Україна) та шоколад ТМ Irca (Італія);
  • познайомилися з функціональним і ергономічним одноразовим екопосудом Greenpac (Україна) та сучасним екологічним пакуванням Paperbag (Україна);
  • з асортиментом і виробництвом фруктових та овочевих чіпсів ЕКО ЧІПСИ (Україна);
  • з асортиментом крафтового пива, сидру, енергетичних напоїв, комбучі, квасу, лимонадів від ТОВ Волинський  бровар (Україна).

Учасники виставки познайомилися з продукцією РФА ЕКОТРЕЙД, екологічним одноразовим посудом із сировини на основі кукурудзяного крохмалю. Виготовлення екологічних одноразових столових приборів та наборів біорозкладного посуду. Вся продукція бренду створюється відповідно до міжнародних правил.

Композиції ручної роботи зі штучних квітів та рослин для декору інтер’єрів на виставці були представлені від авторського декору.

Участь у Міжнародному експофорумі FoReCH надало можливість здобувачам вдосконалити навички та познайомитись з новими трендами у готельно-ресторанній сфері.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */