Студенти Житомирської політехніки успішно завершили 4-місячний акредитований курс з академічного письма від Оснабрюцького університету!

Shares

Державний університет «Житомирська політехніка» постійно розширює горизонти та створює унікальні можливості як для професійного, так й особистісного розвитку студентів. Цього разу 10 студентів спеціальностей 035 «Філологія» (прикладна лінгвістика), 053 «Психологія» успішно завершили 4-місячний акредитований курс з академічного письма від Оснабрюцького університету (the University of Osnabrück), Німеччина 🇩🇪.

Курс спрямований на вдосконалення вмінь та навичок використання граматики та відповідної лексики, які є важливими для створення та опрацювання академічних текстів. Курс вчить створювати чітке, лаконічне, зрозуміле та стилістично доречне висловлювання для ефективної передачі релевантної інформації та апелювання до свідомості суспільства, а відтак і формування моральних цінностей нації.

Студенти ознайомилися зі специфікою академічної англійської мови, розширили свій академічний словниковий запас, навчилися уникати типових мовних помилок, будувати стилістично правильні речення, збагатилися професійними інструментами для розвитку граматики та словникового запасу, випрацювали переконливий та сильний стиль письма, а також удосконалили свої презентаційні навички, що сприятиме подальшому карʼєрному зростанню студентів.

Пишаємося здобутками наших студентів та щиро раді, що наші партнери високо оцінюють рівень підготовки наших здобувачів.

Дякуємо нашим партнерам за співпрацю!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */