Студенти та викладачі Житомирської політехніки відвідали підприємство ПІІ ТОВ «ДАНІКО»

Shares

17 травня відбулася навчальна екскурсія для студентів першого та другого курсів спеціальності 274 «Автомобільний транспорт» на одне з провідних підприємств області у галузі металообробки ПІІ ТОВ «ДАНІКО».

Під час екскурсії студенти мали можливість ознайомитись з роботою конструкторського відділу, виробничих лінії, відділу контролю якості готової продукції.

Про історію підприємства, його сьогодення та подальші перспективи розповів директор компанії Іваницький Віктор. Про особливості роботи конструкторського відділу, його задачі, комунікації та організаційні аспекти лекцію для студентів провів головний конструктор Голубовський Андрій. А екскурсію виробничими цехами провів технічний директор Логвинчук Валерій.

Таким чином, під час візиту студенти мали змогу ознайомитись з усіма аспектами виробничої діяльності підприємства, на власні очі побачити весь шлях виробів від отримання технічного завдання до виходу готової продукції, ознайомитись із сучасними технологіями металообробки, побачити роботу сучасного інженера-конструктора.

Дякуємо нашим друзям і партнерам за чудову пізнавальну і дуже корисну екскурсію!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */