Вітаємо з Днем Національної поліції України!

Shares

Сьогодні, 4 липня, відзначається День Національної поліції України – молоде професійне свято, започатковане в 2015 році. Професія правоохоронця є складною й вельми важливою, оскільки поліцейські покликані захищати життя й здоров’я, права й свободи громадян, інтереси держави й суспільства від злочинних посягань, а також забезпечувати правопорядок і безпеку населення.

Наразі Україна живе в умовах повномасштабного вторгнення Росії. В цей час співробітники Національної поліції відіграють важливу роль у протистоянні українського народу збройній агресії.

Поліцейські не лише стежать за порядком, а й допомагають евакуювати жителів регіонів, де ведуться бойові дії, виявляють диверсантів та колаборантів, а також розслідують військові злочини окупантів, займаються пошуками зниклих людей, зокрема дітей.

Державний університет “Житомирська політехніка” здійснює підготовку фахівців за спеціальністю 262 «Правоохоронна діяльність». Студенти вчаться методам, методикам та технологіям правоохоронної роботи, спрямованим на забезпечення громадської безпеки й порядку, а також здобувають знання, навички й вміння для розробки стратегій розвитку в цій галузі, впровадження організаційно-правових заходів для покращення ефективності правоохоронної роботи, а також розкриття й розслідування злочинів в повному обсязі та своєчасно.

Нехай ці привітання висловлюють нашу щиру вдячність і повагу до поліцейських, які служать на благо суспільства і роблять наше життя безпечнішим!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */