З Днем податківця України!

Shares

День працівника податкової служби українці відзначають 2 липня. Робота податківців надзвичайно важлива, адже вони допомагають вести бізнес в Україні і стежать за правильним розподілом податків. Під час війни їхня робота стала ще більш відповідальною, адже підтримувати економіку та наповнювати казну податками зараз важливо, як ніколи.

Раніше податківці ділили своє свято із митниками й відзначали його навесні, проте 25 червня 2020 року, працівники кожної зі служб отримали власне свято.

Факультет бізнесу та сфери обслуговування здійснює підготовку фахівців за спеціальністю 071 “Облік та оподаткування”. Унікальність спеціальності полягає в тому, що Ви не тільки отримаєте класичну економічну освіту, але й здобудете додаткові ґрунтовні знання всіх тонкощів податкового законодавства, бухгалтерського обліку, аудиту, економічного аналізу, а також маєте можливість за бажанням повноцінно оволодіти англійською / польською / чеською мовами, що, в свою чергу, значно розширює перелік посад, на яких зможете працювати після закінчення ЗВО як в Україні, так і за її межами.

Державний університет “Житомирська політехніка” вітає усіх податківців з професійним святом! Хай ваша праця приносить задоволення та служить на користь суспільству!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */