Пасажирський автобус для Житомирської політехніки від Естонської Республіки

Shares
30 жовтня ректор Державного університету “Житомирська політехніка” Віктор Євдокимов з рук віце-спікера Парламенту Естонії Helir-Valdor Seeder отримав ключі від пасажирського автобусу. У рамках візиту до України віце-спікер передав чергову допомогу Житомирській області. Це пасажирські автобуси, які поїхали в громади області! Один із таких автобусів переданий для потреб Державного університету «Житомирська політехніка».

Що це значить для людей, які працюють та навчаються в університеті? Перш за все, це прояв підтримки Житомирській політехніці, це прояв турботи про людей, це розуміння, що ми не одні, з нами увесь світ, а також це виданий аванс для подальшого розвитку університету.
Висловлюємо слова вдячності Каймо Кууску (Kaimo Kuusk), Надзвичайному та Повноважному Послу Естонської Республіки в Україні та Народному депутату України Арсенію Пушкаренко (Арсеній Пушкаренко) за підтримку Житомирської політехніки, подолання разом з нами різноманітних викликів та допомогу у становленні університету.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */