Студенти ЖДТУ стали частиною «живої» карти України

Shares

В обідню пору 26 червня на майдані Корольова кількасот житомирян зібралися, аби спільно відзначити річницю Конституції України.

Здебільшого серед присутніх молодь, школярі, творчі колективи, активісти й волонтери, співробітники міської ради та ОДА, а також деякі матусі прийшли разом із дітьми.  До заходу також приєднався студентський ректор Житомирського державного технологічного університету Сергій Цвяк разом зі студентськими деканами, представниками студентської профспілки та студентами із різних факультетів.

Усі разом вони створили «живу» карту України, до якої приєднали Крим, який наразі окупувала РФ.   Таким чином, вважають організатори, під час флешмобу  відбулося символічне об’єднання країни.

В руках учасники заходу тримали жовто-блакитну стрічку, якою визначили кордони держави. Багато людей прийшли у вишиванках, у віночках, зі стрічками, патріотичною символікою та прапорами.  Розмір карти  – 28 на 15 метрів, а сам флешмоб  мав назву «Україна єдина».

Після виступів представників влади міста й області, а також покладання квітів до стели Героїв Небесної сотні, усі колективно виконали гімн України.

У рамках урочистого заходу  також був виступ військового духового оркестру і трасляція відео про події останнього року в країні.

Прес-служба Житомирського державного технологічного університету

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */