Візит представників Житомирської політехніки до Кіпрського інституту маркетингу

Shares

Протягом 01-07 квітня 2024 року представники Житомирської політехніки, проректор з науково-педагогічної роботи та молодіжної політики Олена Денисюк, доцент кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Валентина Любченко, здійснюють візит за програмою міжнародних академічних обмінів Еразмус+ до Кіпрського інституту маркетингу.

Програма візиту передбачає два напрями роботи: знайомство з організацією освітнього процесу й позанавчальної діяльності Кампусу інституту у м. Лімасолі та участь у 16-му міжнародному бізнес-саміті «CIM SUMMIT 2024 – The Future Of Business: Adapting to a Changing Landscape» (м. Нікосія).

У Лімасолі представники Житомирської політехніки зустрілися з академічним директором Кампусу, доктором Катериною Павлоу, проговорили особливості провадження освітнього процесу закладами вищої освіти Кіпру, здійснення акредитаційних процедур на Кіпрі та в Україні, перспективи подальшої співпраці. Також візит передбачав зустрічі зі студентами та академічною спільнотою інституту.

А вже 06 квітня у м. Нікосія відбувся 16-й міжнародний бізнес-саміт «CIM SUMMIT 2024», основною метою якого було інформувати і надихати керівників бізнесу, керівний персонал та посадовців Кіпру. У заході взяли участь майже 300 учасників. За допомогою «CIM SUMMIT 2024» Кіпрський інститут маркетингу активно просуває бізнес-освіту та пропонує додаткові можливості для розвитку своїм партнерам і випускникам, яких було запрошено для участі.

У відкритті «CIM SUMMIT 2024» взяв участь Міністр фінансів Кіпру Makis Keravnos та CEO Кіпрського інститут маркетингу Yangos Hadjiyannis. На самміті з доповідями-презентаціями виступили:

📍Casidhe Troyer, Assistant Professor of Strategy and Entrepreneurship, London Business School «Ви отримуєте те, за що платите: зростання індексних фондів і корпоративних досліджень й розробок».

📍Sue Dopson, professor of Organisational Behaviour, Saïd Business School, University of Oxford «Від Его до Еко: що потрібно лідерам, щоб стати кращими?».

📍Trudi Lang, Senior Fellow in Management Practice, Saïd Business School, University of Oxford «Як уникнути привидів і цінність широкого погляду на стратегію».

📍David Stillwell, Professor of Computational Social Science, Cambridge Judge Business School «Генеративний ШІ – це проривна технологія. Але хто буде зруйнований і яким чином?».

Крім участі у роботі «CIM SUMMIT 2024», представники Житомирської політехніки зустрілися із засновником Кіпрського інституту маркетингу Theo Hadjiyannis та теперішнім керівником інституту Yangos Hadjiyannis. Також обговорили можливості подальшої співпраці із поважними спікерами «CIM SUMMIT 2024».

Житомирська політехніка продовжує створювати можливості для науково-педагогічних працівників щодо збагачення їхнього професійного та особистісного розвитку через міжнародний обмін досвідом та знаннями!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */