Вітаємо Лауреатів Другого туру I Міжнародного багатожанрового двотурового фестивалю-конкурсу «Робимо світ яскравішим»

Shares

30 березня 2024 року в м. Києві відбувся І Міжнародний багатожанровий двотуровий фестиваль-конкурс «Робимо світ яскравішим» (Другий тур) за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України та Міністерства освіти і науки України. Організатор фестивалю-конкурсу: Творчий Проект «Чарівний Світ».

Фестиваль «Робимо світ яскравішим» проводиться з метою пошуку і розкриття творчих здібностей учасників. Головне завдання фестивалю: популяризація творчості, пошук і розкриття творчих здібностей кращих учасників.

На фестивалі-конкурсі Державний університет «Житомирська політехніка» представили учасниці вокального колективу «Акорд» Центру культури студентської молоді: Софія Новіцька, студентка факультету бізнесу та сфери обслуговування (гр. ГРС-5) та факультету гірничої справи, природокористування та будівництва (гр. ЕО-42) нагороджена Дипломом Лауреата І Премії в жанрі «Естрадний вокал»; Олійник Юлія, студентка факультету бізнесу та сфери обслуговування (гр.МО-70) та факультету гірничої справи, природокористування та будівництва (гр.ЕО-43) нагороджена Дипломом Лауреата І Премії в жанрі «Естрадний вокал»; Власюк Катерина, студентка факультету педагогічних технологій та освіти впродовж життя (гр.ПЛ-6) нагороджена Дипломом Лауреата ІІ Премії в жанрі «Естрадний вокал».

Вітаємо Новіцьку Софію, Олійник Юлію, Власюк Катерину та керівника вокального колективу «Акорд» Голуб Л.М. та бажаємо творчих досягнень та перемог!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */