Участь представників Житомирської політехніки у Міжнародному науково-практичному форумі присвяченому Індустрії гостинності

Shares

17-19 квітня 2024 року науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи взяли участь у  Міжнародному науково-практичному форумі «Індустрія гостинності: стан, тенденції розвитку та перспективи галузі в умовах євроінтеграційних та військових викликів» організованого  Національним університетом «Львівська політехніка». 

До Форуму долучилися здобувачі вищої освіти, науково-педагогічні працівники профільних ЗВО, фахівці сфери туризму та гостинності, керівники органів влади у сфері туризму, представники туристичного бізнесу Львівщини, фахівці Національних природніх парків, екскурсоводи, блогери та усі бажаючі. 

Цікавими доповідями були виступи спікерів про тенденції розвитку туристичної галузі в умовах війни; готельний бізнес у військовий період; ресторанні та гастрономічні тренди світу та України, а саме: 

  • Маряни Олеськів, Голови державного агентства розвитку туризму України, з темою доповіді: «Інтеграція України у європейський туристичний простір: перспективи та етапи».
  • Марії Паски, завідувача кафедри готельно-ресторанного бізнесу Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського, на тему: «Розвиток індустрії гостинності в умовах сьогодення».
  • Михайла Шевелюка, керівника школи гостинності «HORECA SCHOOL», завідувача навчально- виробничими майстернями у Львівському професійному коледжі моделювання і ресторанної справи, менеджера готелю «Швейцарський», «Як відкрити кав’ярню за грантові кошти».
  • Тараса Лозинського, начальника управління туризму та курортів Львівської обласної військової адміністрації, з темою виступу:  «Воєнний стан і туризм: виклики та можливості для Львівщини».
  • Христини Лебедь, начальниці управління туризму департаменту економічного розвитку Львівської міської ради, «Гостинність без бар’єрів. Чому доступність важлива?».

Мета заходу була досягнута, адже модератор зустрічі організував висвітлення та поширення теоретичної та прикладної інформації з питань, пов’язаних з розвитку туристичної галузі в умовах війни, про етапи  готельного бізнесу у військовий період, також про ресторанні та гастрономічні тренди в умовах євроінтеграційних та військових викликів.

Дякуємо організаторам та спікерам за цікавий та інформативний захід, а також за можливість участі в ньому!



Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */