Учасники вокального колективу «Акорд» відвідали «Фестиваль взаємності»

Shares

З 15 по 17 квітня у Житомирі проходив чесько-український театральний «Фестиваль взаємності». Учасники вокального колективу «Акорд» разом з художнім керівником Голуб Л.М.  Центру культури студентської молоді Житомирської політехніки в межах творчого розвитку відвідали вистави «Савітрі» театру тіней «Лішень» (Брно), «Мініатюри» театру  «Тепер вдих і лети» (Прага), «Жаль» театру «Фесте» (Брно).

Вистава «Савітрі» створювалася понад півроку. Митці обрали форму, якої ніхто з нас на сцені ніколи не бачив. Ця вистава – гра тіней, яка заворожує та показує театральне мистецтво з незвичайного ракурсу. Це вистава про силу, про те, що можна перемогти лиху долю.

Студенти отримали море вражень та задоволення від перегляду вистави. Також мали можливість побувати за лаштунками театральної сцени, поспілкуватись з акторами, взяти участь в обговоренні вистав, обмінятися враженнями від побаченого.

Ми раді, що учасникам творчого колективу «Акорд» цікаве культурне життя Житомира та бажаємо відкривати для себе ще більше цікавих заходів!

Дякуємо акторам за задоволення, яке вони нам подарували. Бажаємо їм натхнення, благодатних умов для розвитку їхнього таланту та втілення творчих задумів!



Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */