Студенти Житомирської політехніки відвідали тренінг “UAS QA POOL”

Shares

5-7 квітня в місті Тернопіль, на базі Західноукраїнського національного університету, за підтримки Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти проводився тренінг “UAS QA POOL”. 

Студентська ректорка Ярина Герус та студентський декан факультету педагогічних технологій та освіти впродовж життя Анастасія Данильченко долучились до цієї події.

Участь у тренінгу була незабутнім досвідом для нас та представників інших закладів вищої освіти України, з якими ми мали змогу обмінятися думками та досвідом. Цей захід не лише збагатив нас новими знаннями, але й надав можливість вислухати цікаві лекції від представників Національного агентства. Кожен спікер мав вражаючий досвід у даній сфері й готовий був ділитися ним з нами.

Важливою складовою були інтерактивні вправи, що дозволили нам не лише отримати новий матеріал, а й впровадити його в практику під час командних вправ з кейсами, спробувати себе у ролі експертів та підтримати спільний дух командної роботи.

Після тренінгу ми відчули значний підйом мотивації стати експертами у своїй галузі. Об’єднана молодь — це справжня сила, яка може здійснити важливі зміни в якості освіти в нашій країні. Тренінг UAS QA POOL став чудовим каталізатором для цих змін та надав нам відмінну базу для подальшого розвитку”, — поділились своїми враженнями дівчата.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */