Студенти Житомирської політехніки відвідали кондитерську фабрику «Житомирські ласощі»

Shares

17 квітня 2024 року студенти 2-3 курсів спеціальностей 101 «Екологія»183 «Технології захисту навколишнього середовища»103 «Науки про Землю» Державного університету «Житомирська політехніка» з викладачами кафедри екології та природоохоронних технологій Алпатовою Оксаною, Хоменко Світланою та Нонік Людмилою відвідали кондитерську фабрику «Житомирські ласощі».

Дякуємо директору підприємства – Нікітіч Тетяні за професійний, компетентний та теплий прийом студентської спільноти!

В дружній та затишній атмосфері було проведено бесіду зі студентами, під час якої була висвітлена інформація щодо технологічних процесів підприємства та екологічної складової виробничого процесу. Студенти активно приймали участь в обговорені різних питань, тим самим поглибивши свої знання у межах вивчення дисциплін «Екологія міських систем» та «Нормування антропогенного навантаження на довкілля».

Під час розмови з начальником відділу охорони праці Мушенко Олексієм студенти отримали відповіді на питання, що їх цікавили, дізналися, з якими труднощами стикається підприємство та якими можуть бути шляхи їх подолання.

Особливо приємно було зустріти випускницю нашого університету спеціальності 101 «Екологія» Сенчишину Людмилу, яка наразі займає посаду начальника відділу реклами та зв’язків з громадськістю.

Екскурсія допомогла майбутнім фахівцям природоохоронної галузі краще зрозуміти технологічні процеси та дізнатися про одне з провідних підприємств харчової промисловості регіону.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */