Студенти та викладачі на Всеукраїнській науково-практичній конференції «Мовно-літературознавчий контекст у сучасному освітньому просторі»

Shares

У межах наукової та профорієнтаційної роботи студенти спеціальності 014 «Середня освіта. Англійська мова та зарубіжна література» та викладачі кафедри педагогічних технологій та мовної підготовки долучилися до участі у Всеукраїнській науково-практичній конференції «Мовно-літературознавчий контекст у сучасному освітньому просторі» на базі Житомирського торговельно-економічного фахового коледжу Державного торговельно-економічного університету.

Відтак в.о. завідувача кафедри, кандидат педагогічних наук, доцент Ірина Гайдай виступила з доповіддю на тему «Цифровий університет: досвід Житомирської політехніки» в секції «Цифрова освіта: інновації й перспективи». Студентка групи СО-3 Софія Мартинюк під керівництвом доцента кафедри педагогічних технологій та мовної підготовки, кандидата філологічних наук Людмили Суворової підготувала тези на тему: “Художня своєрідність поезії Ду Фу: етнолінгвістичний аспект”. Наукове спілкування виявилося продуктивним, інтерактивним, актуальним та сучасним. Дякуємо за запрошення і плануємо подальшу співпрацю! ї 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */