Меморандум про співробітництво між Житомирською політехнікою та Житомирським військовим інститутом імені С. П. Корольова

Shares

Державний університет «Житомирська політехніка» та Житомирський військовий інститут імені С. П. Корольова об’єднали зусилля, спрямовані на вдосконалення освітнього, наукового, інтеграційного та організаційного процесів, навчально-методичної, соціально-культурної та інших сфер діяльності задля розвитку та відбудови України.

Сьогодні в конференц-залі університету відбулась зустріч з керівництвом та науковцями Житомирського військового інституту імені С.П. Корольова. Житомирську політехніку на зустрічі представляли ректорат, завідуючі кафедр, науково-педагогічні працівники, працівники Наукового парку, Інноваційного хабу та здобувачі освіти.

В результаті зустрічі підписано меморандум про співробітництво між закладами вищої освіти. Підписанти погодили співробітництво з ефективним використанням наявних інтелектуальних та матеріальних ресурсів задля досягнення визначених цілей партнерства.

Разом з колегами познайомили гостей та партнерів із стратегічними напрямами діяльності, матеріально-технічною базою університету й планами щодо її розширення, відвідали лабораторії спільного доступу Інноваційного хабу, поспілкувалися зі студентами та викладачами.

Дякуємо шановному Віталію Вікторовичу та його команді за візит до Житомирської політехніки! Впевнені у нашій подальшій активній роботі!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */