Лекція від спеціаліста з якості програмного забезпечення для студентів Житомирської політехніки

Shares

15 квітня 2024 року студенти Житомирської політехніки спеціальності 121 “Інженерія програмного забезпечення” взяли участь у цікавому заході – лекції-тренінгу, який був організований спеціалістом з якості програмного забезпечення Андрієм Концидайлом. З власного досвіду понад 6 років у сфері якості програмного забезпечення , Андрій поділився зі студентами важливими знаннями та інструментами, що допомагають у розробці та тестуванні програм.

Основним акцентом лекції стала робота з інструментами на основі клієнт-серверної архітектури, зокрема, розглянутої детальною роботою з Postman. Цей інструмент дозволяє ефективно тестувати та відлагоджувати програмне забезпечення, що є надзвичайно важливим в сучасній розробці.

Крім того, учасники отримали можливість ознайомитися з техніками тест-дизайну, що дозволяють створювати ефективні підходи до тестування програм. Це допомагає не лише забезпечити якість розроблюваного продукту, а й оптимізує процес його створення.

Такі заходи не лише збагачують знання студентів, а й допомагають їм у практичній роботі та розвитку професійних навичок у сфері програмного забезпечення. 



Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */